кадър бТВИмаме общи виждания за медицинския фашизъм, който се вихри заради коронавируса, затова

...
кадър бТВИмаме общи виждания за медицинския фашизъм, който се вихри заради коронавируса, затова
Коментари Харесай

Доц. Мангъров и Румен Петков разкриват истината за коронакризата у нас

кадър бТВ

" Имаме общи виждания за медицинския фашизъм, който се вихри поради ковид, по тази причина го поканих. Не му заплащам никакви пари, просто пътуваме дружно, а задачата е хората да схванат истината за коронакризата у нас. Жалко е, че хората не схващат, че някой може да показва гражданска и професионална позиция, без да му заплащат. "

Така отговори водачът на Политическа партия АБВ Румен Петков на въпроса за какво е поканил доцент Атанас Мангъров на турне из страната, предава Евроком. 

Доц. Мангъров смята, че рецесията с ковид се употребява за политически цели. " Кризата в стопанската система и в обществото се дължи на насадения боязън и на опитите от този вирус да се прави политика и бизнес, добавя доц. Мангъров.

“Ще продължим да се забавляваме и да си играем с всеобщо тестване за COVID-19, до момента в който не ни свършат парите. В момента се харчат по милион дневно и все пак не съумяваме да проучваме по какъв начин тъкмо се развива пандемията у нас ”, уверен е той.

" 4.1% или 312 хиляди българи досега са се срещнали с Covid-19. Смъртността в България от вируса е 0.04%. Данните са извадени на база изследвани лица във всички лаборатории в страната. От тях следва, че смъртността от ковид е съпоставима с тази от сезонния грип. В международен мащаб смъртността е даже по-ниска – 0.02% ", изяснява доцентът.

Мангъров изрази недоумението си за какво светът тръгнал в посока прекъсване на естествената човешка интензивност.

Инфекционистът за следващ път повтори тезата си, че коронавирусът не се лекува, а на болните просто им минава.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР